sunnuntai 17. toukokuuta 2009

500 euroa viikossa plus huippujulkisuus ei ole huono diili

Tällä viikolla on noussut puhenaiheeksi se, että Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kilpailijoille maksettiin huhujen mukaan 500 euroa viikkossa siltä ajalta, kun he olivat ohjelmassa mukana. Tätä ovat monet pitäneet nettikeskusteluissa liian pienenä summana.

Olen vahvasti eri mieltä. Suurin osa kilpailijoista oli puhtaita julkkiksia ja he elävät julkisuudesta. Nyt he pääsivät TV-ohjelmaan, jota katsoi jopa 1,5 miljoonaa suomalaista ja heille vielä maksettiin siitä. Väitän, että jos osallistumisesta olisi pitänyt maksaa 500 euroa viikossa tuotantoyhtiölle, olisi halukkaita osallistujia kuitenkin riittänyt yllin kyllin.

On selvää, että osallistujien markkina-arvo omalla alallaan on kasvanut ja he saavat jatkossa enemmän keikkoja sekä voivat pyytää niistä suurempia palkkioita.

Osallistujat eivät välttämättä olleet kaikkein kirkkaimpia tähtiä entuudestaan vaan osan suurimmat hetket olivat ehkä jo takanapäin. Heille ohjelma tarjosi mahdollisuuden nostaa oma ura uuteen nousuun ja osa heistä tulee epäilemättä siinä myös onnistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti